Компанія Juniper Networks анонсувала розширення модельного ряду міжмережевих екранів серії SRX

07.11.2023 224

В процесі переходу центрів обробки даних до розподілених інфраструктур, ЦОДи стикаються із складнощами, які пов’язані з обробкою розподілених даних. Для вирішення цієї проблеми, компанія Juniper Network випустила чотири нові високопродуктивні платформи, які входять до серії SRX: SRX1600, SRX2300, SRX4300 і SRX4700. Нові моделі вирізняються яскравим зовнішнім виглядом, високою енергоефективністю та продуктивністю від 24 Гбіт/с до 1,4 Тбіт/с, зберігаючи при цьому компактний форм-фактор 1U.

Міжмережеві екрани серії SRX підтримують архітектуру безпеки Juniper Connected Security, яка спрощує керування захистом мереж центрів обробки даних, периферії і хмарних додатків. Платформи Juniper SRX працюють на основі операційної системи Junos та можуть використовуватись у фізичному, віртуальному та контейнерному форм-факторах.

Завдяки Juniper Security Director Cloud забезпечується уніфіковане керування та узгоджене застосування політик безпеки у комбінованій мережі. Захисні механізми міжмережевих екранів SRX серії працюють на основі штучного інтелекту, який максимально точно прогнозує вектори атак та алгоритми для їх протидії.