Розпочинаємо співпрацю з Pluralsight!

06.10.2021 620

Відтепер ITBIZ — партнер освітньої онлайн-платформи Pluralsight, яка допомагає компаніям і розробникам розвивати критично важливі для роботи навички, щоб створювати більш якісні продукти.

«Серед наших курсів є програми, які допомагають вивчати хмарні технології, штучний інтелект і машинне навчання, нарощувати навички в сфері інформаційної безпеки. Курси розробляють провідні експерти, а методика передбачає взаємодію з віртуальним інструктором, практичні лабораторні роботи, вправи для розвитку бізнес-навичок і компетенцій для командної роботи програмістів», – зазначив Олександр Дєєв, головний менеджер Pluralsight з продажу на території СНД і Прибалтики.

Pluralsight  пропонує високоякісні навчальні відео-курси, глибоке опрацювання та варіативність досліджуваних тем для розробників програмного забезпечення, ІТ-адміністраторів і творчих професіоналів.

«Останнім часом попит на онлайн-навчання стрімко зріс як в Україні, так і в світі. Інтерес до отримання нових знань та практичних навичок буде зростати і надалі. Освітні програми Pluralsight користуються великим попитом у бізнесу різних галузей на світовому рівні. У 2020 році у Pluralsight було 18 000 корпоративних клієнтів, які включає 70% компаній зі списку Fortune 500. Завдяки співпраці ІТBIZ і Pluralsight українські користувачі — компанії-розробники програмного забезпечення, аутсорсери, банки, представництва великих закордонних компаній, державний сектор, отримають якісний доступ до  американського сервісу онлайн-навчання», – коментує Дмитро Моісеєв, засновник групи компаній ITBIZ.