Новий маршрутизатор лінійки MX – Juniper MX204

18.05.2021 338
Компанія Juniper Networks – лідер у виробництві мережевого обладнання – анонсує вихід універсального маршрутизатора краю – MX204 3D.

Juniper MX204 3D Universal Edge Router – SDN-ready -платформа для маршрутизації, комутації та безпеки мереж, яка пропонує клієнтам надвисоку щільність і пропускну здатність в одному флаконі (пристрої), оптимізованому по простору і потужності. MX204 відповідає потребам провайдерів послуг ISP, мобільних операторів, постачальників веб-додатків і MSO (multiple-system operator) в з’являються рубежах (NFV / SDN) і традиційних мережах Ethernet, забезпечуючи пропускну здатність 800 Гбіт / с і підтримку високопродуктивних інтерфейсів 10GbE, 40GbE і 100GbE з високою щільністю – всього в 1U форм-факторі.

 width=

За підтримки Junos OS і програмованого набору мікросхем Trio MX204 володіє повним набором функцій маршрутизації, комутації, безпеки і сервісів, які доступні на великих платформах серії MX, включаючи підтримку можливостей автоматизації і телеметрії, які служать основою для майбутнього Self-Driving Network ™. Крім того, MX204 підтримує суворі вимоги таймінгу і синхронізації мобільних і фінансових послуг.

Ключові особливості

  • 800 Гбіт / с пропускної здатності системи і підтримка до 24 10GbE, 4 40GbE або 4 100GbE інтерфейсів на шасі.
  • Повнофункціональний Edge маршрутизатор, який забезпечує надвисоку щільність і пропускну здатність в компактному форм-факторі 1 U.
  • Відмінна енергоефективність, яка споживає всього 0,9 Вт / Гб – критичні моменти для хмарних мереж і колокації. MX204 пропонує резервні джерела живлення і вентилятор, і NEBS-сумісний.
 width=
За більш детальною інформацією та з питань розміщення замовлення на Juniper MX 204 Ви можете звернутися до менеджерів компанії ITbiz Solutions!