Компанія Juniper Networks визнана провідним виробником корпоративних та безпровідних локальних мереж

26.09.2022 586

Внаслідок ефективного впровадження технологій на основі штучного інтелекту MistAI, JuniperNetworks випереджає своїх конкурентів, збільшуючи кількісні показники сегменту ринку. Компанія продовжує здобувати високі нагороди та визнання галузевих експертів, а також підвищувати лояльність клієнтів та партнерів по всьому світу.

«Завдяки хмарному сервісу телеметрії та автоматизації на основі штучного інтелекту, технології Juniper Networks забезпечують необхідну для користувачів та операторів адаптивність, продуктивність та масштабованість. Внаслідок чого ми продовжуємо займати провідні позиції, що, безумовно, є спільним досягненням не тільки усієї команди, але й наших партнерів. Лідерство та сталий розвиток Juniper Networks в галузі провідного та безпровідного доступу свідчить про нашу авторитетність у досягненні високих бізнес-результатів», – коментує Судхир Матта (Sudheer Matta), віце-президент з управління продуктами компанії Juniper Networks.

У прес-релізі інформаційного агентства BUSINESS WIRE було опубліковано статистику та ключові фактори, які відображають позитивну динаміку стрімкого розвитку JuniperNetworks. Вони включають в себе:

✔️Інтенсивне зростання ринку безпровідних мереж. Для виявлення тенденцій розвитку сегменту телекомунікаційного ринку та визначення операторів та провайдерів з істотною ринковою перевагою, аналітична компанія 650 Group дослідила та встановила, що протягом І кварталу 2022 року продаж технологій Juniper Mist AIзбільшився на 117 %, що має найвищий відсоток росту прибутку в порівнянні з іншими конкурентами виробників засобів безпровідного зв’язку.

✔️Розширені функціональні можливості підтримки та масштабування на основі штучного інтелекту для ще кращої інтеграції з корпоративними мережами. У ІІ кварталі 2020 року на 60% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшився асортимент рішень для надання провідного та безпровідного доступу, керованих MistAI. До того ж, за цей період Juniper Networks досягла рекордних квартальних замовлень на комутатори серії EX та Mist Wi-Fi.

✔️Juniper Networks визнано лідером Магічного Квадранту Gartner 2 роки поспіль! У категорії 2021 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure Juniper Mist продемонструвала відмінні результати у розвитку інфраструктури корпоративних мереж. В цьому ж звіті Gartner визнала Juniper Networks переможцем за показниками «Здатність до виконання» та «Повнота бачення». У категорії 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Indoor Location Services серед усіх конкурентів Juniper Networks посіла перше місце за показником «Повнота бачення». До того ж, за версією Gartner, Juniper Networks – єдиний виробник, який отримав першість в обох квадрантах.

✔️ Впевнений вибір споживачів. У звіті Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer 2022 Juniper Mist здобула перемогу за показником «Вибір покупців» у категорії Customers’ Choice for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure. Компанія отримала загальний бал 4,9 із 5 можливих, при цьому 99% респондентів заявили, що будуть рекомендувати впроваджувати це технологічне рішення.

✔️Надійна партнерська підтримка. У ІІ кварталі 2022 року компанія Juniper Networks досягла 81% зростання партнерського бізнесу порівняно з минулим роком. Завдяки запуску в травні 2021 року єдиної в галузі партнерської програми з технологій Mist AI, кількість нових MSP-партнерів збільшилася на 650%. Крім того, компанія оголосила про появу нових функцій: панель інструментів на основі Mist AI, управління ліцензіями та гнучкі варіанти оплати. Завдяки яким спрощується експлуатація сервісів провідних та безпровідних мереж (NaaS), які можуть надавати клієнтам партнери Juniper Networks.

Такий стрімкий розвиток демонструє широкі технологічні можливості та конкурентну перевагу Juniper Networks. Штучний інтелект та рішення хмарної архітектури Juniper Mist забезпечують найкращі на телеком-ринку функції автоматизації, які дозволяють ефективно здійснювати розгортання, налаштування, експлуатацію та оптимізацію ваших мереж.