Компанія ITbiz Solutions отримала Статуси Silver Partner від Корпорацій Symantec і Veritas

18.05.2021 276

Компанія ITbiz Solutions – провідний системний інтегратор спеціалізованих програмно-апаратних рішень на ІТ ринку України, отримала статус Silver Partner корпорацій:

• Symantec – світового лідера в області рішень для забезпечення інформаційної безпеки і

Без названия

• Veritas – світового лідера в області рішень для зберігання, забезпечення доступності даних, а також системного управління даними.

«Отримання статусів Silver Partner Symantec і корпорацій Veritas стало черговою сходинкою нашого розвитку в області інформаційної безпеки, – коментує Сергій Сопронюк, керівник відділу інформаційної безпеки, ITbiz Solutions. – Дана подія – результат активного просування нашим Замовникам лідируючих рішень Symantec, а також використання їх для захисту інформаційних активів нашої Компанії на протязі ось вже декількох років. ITbiz Solutions вже зазнала функціональність, надійність і зручність таких продуктів, як: Symantec Endpoint Protection, Symantec Data Loss Prevention, Symantec Encryption, Veritas Backup Exec, за якими ми і є компетентними фахівцями. Виходячи зі сказаного, стверджуємо, що перераховані рішення затребувані, конкурентоспроможні і заслужено давно стали одними з лідерів продажів на ринку інформаційної безпеки в Україні».

Присвоєння даних партнерських статусів Виробниками ПО грунтувалося на аналізі обсягу успішних проектів ITbiz Solutions за 2016 рік і наявності у Партнера технічного ресурсу: необхідної кількості сертифікованих інженерів, їх досвіду тестувань і впроваджень, а також демонстраційних стендів відповідних продуктів.

Закріпивши за компанією ITbiz Рішення статуси Срібний партнер, виробники (Symantec / Veritas), авторизуйтесь Партнера надавати своїм Замовникам:

• найвищий рівень технічної підтримки на будь-якому етапі проекту, забезпечуючи повний цикл демонстрації / тестування, впровадження (від проектування до розгортання і конфігурації) і супроводу технічної експлуатації впроваджених рішень,

• найбільш вигідні економічні умови поставки, впровадження.

«Ми дуже раді цій події, оскільки встигли переконатися в професійному і сумлінному підході компанії ITbiz Рішення до реалізації проектів інформаційної безпеки різної складності. Ми Розглядаємо ITbiz Solutions, як дуже перспективного стратегічного Партнера в компетентному просуванні наших рішень Symantec/Veritas в Україні. І впевнені, що наші Silver-регалії нададуть хороші можливості Партнеру і нам для подальшого розширення присутності рішень Symantec / Veritas і реалізації успішних проектів в Україні». – Тетяна Герасимчук зазначила, менеджер з розвитку бізнесу Symantec / Veritas Україна / молдова.