Компанія Extreme Networks представляє комутаторы Extreme Switching 210, Extreme Switching 220

18.05.2021 230

Компанія Extreme Networks– один з провідних виробників комутаторів і маршрутизаторів різних рівнів, анонсує вихід нового сімейства комутаторів Extreme Switching 200 (Extreme 210, Extreme 220).

Це економічно вигідне сімейство керованих комутаторів Gigabit Ethernet Layer 2/3 з фіксованою конфігурацією, призначених для підприємств малого та середнього бізнесу, яким потрібні ключові функції в гнучкому, але простому в управлінні вирішенні. Сімейство складається з двох серій Extreme Switching 210 і Extreme Switching 220, кожна з яких включає 12, 24 і 48-портові моделі з підтримкою PoE + і аналогічні моделі без підтримки даної функції.

Моделі серії Extreme Switching 210 мають 2 або 4 вбудованих SFP порту для підключення до волоконно-оптичних ліній зв’язку на швидкості 1 Гбіт / с. Серія 220, в свою чергу, має 2 або 4 вбудованими порту SFP + для високошвидкісного підключення на швидкості 10 Гбіт / с. Всі комутатори серії 200 включають в себе повний набір функцій Layer 2, а також статичну маршрутизацію рівня 3 (до 64 маршрутів). Серія 220 додатково підтримує динамічну маршрутизацію IPv4 RIP і можливість стекирования до 4 комутаторів в один логічний пристрій.

extreme 210 220

Сімейство Extreme Switching 200 також підтримує безліч опцій управління, включаючи хмарне управління через ExtremeCloud для контролю дротової і бездротової мережі через єдине вікно. Комутатори можна також налаштувати через веб-браузер або використовуючи ExtremeManagement для централізованого управління, моніторингу та усунення неполадок. Для досвідчених користувачів доступні функції управління через стандарт CLI з можливостями використання скриптів.

Серія Extreme Switching 220 – економічно вигідне сімейство комутаторів Gigabit Ethernet Layer 2/3 з фіксованою конфігурацією, призначених для підприємств малого та середнього бізнесу, яким потрібні ключові функції в гнучкому, але простому в управлінні вирішенні.

Серія складається з шести комутаторів, включаючи 12, 24 і 48-портові моделі з підтримкою PoE + і аналогічні моделі без підтримки даної функції. Всі моделі забезпечують неблокіруемую продуктивність портів Gigabit Ethernet і включають 2 або 4 порти SFP для підключення до високошвидкісних волоконно-оптичних ліній зв’язку на швидкості 10 Гбіт / с. Крім того, 12-портові моделі можуть працювати в режимі без вентиляторів, що робить їх ідеальними для офісних розгортання.

На додаток до набору функцій рівня 2, серія 220 підтримує сервіси маршрутизації IPv4 RIP, резервне джерело живлення, а також стекирование до 4 комутаторів в один логічний пристрій з одним IP адресою управління.

Серія 220 також підтримує безліч опцій управління, включаючи хмарне управління через ExtremeCloud для контролю дротової і бездротової мережі через єдине вікно. Комутатори можна також налаштувати через веб-браузер або використовуючи ExtremeManagement для централізованого управління, моніторингу та усунення неполадок. А для досвідчених користувачів в 210 серії доступні функції управління через стандарт CLI з можливостями використання скриптів.

Серія Extreme Switching 210 – економічно вигідне сімейство комутаторів Gigabit Ethernet Layer 2/3 з фіксованою конфігурацією, призначених для підприємств малого та середнього бізнесу, яким потрібні ключові функції в гнучкому, але простому в управлінні вирішенні.

Серія складається з шести комутаторів, включаючи 12, 24 і 48-портові моделі з підтримкою PoE + і аналогічні моделі без підтримки даної функції. Всі моделі забезпечують неблокіруемую продуктивність портів Gigabit Ethernet і включають в себе 2 або 4 порти SFP для підключення до волоконно-оптичних ліній зв’язку. Крім того, 12-портові моделі можуть працювати в режимі без вентиляторів, що робить їх ідеальними для офісних розгортання.

Серія 210 має безліч опцій управління, включаючи хмарне управління через ExtremeCloud для контролю дротової і бездротової мережі через єдине вікно. Комутатори можна також налаштувати через веб-браузер або використовуючи ExtremeManagement для централізованого управління, моніторингу та усунення неполадок. А для досвідчених користувачів в 210 серії доступні функції управління через стандарт CLI з можливостями використання скриптів.

Ми пропонуємо комутатори комутаторів Extreme Switching 200 (Extreme 210, Extreme 220) за оптимальними цінами, забезпечуючи безкоштовну доставку, настройку та технічну підтримку.

КОМУТАТОРИ 200-Й СЕРІЇ БУДЕ ДОСТУПНЕ НА ПОЧАТКУ ТРАВНЯ 2017 р.