КОМПАНІЯ ITBIZ SOLUTIONS ОТРИМАЛА СТАТУС BARCO SILVER PARTNER

18.05.2021 253

Компанія ITbiz Solutions – провідний системний інтегратор спеціалізованих програмно-апаратних рішень на IT ринку України, отримала статус Silver Partner Barco ClickShare (компанія Barco – світовий лідер на ринку професійних аудіовізуальних систем).

barco clickshare

На ринку телеком-систем представлено багато пропозицій, однак з рішеннями Barco можуть конкурувати не всі. В роботі служб швидкого реагування (ситуаційні кімнати), для енергетики (диспетчерські центри), а також для корпоративної сфери, комунальних підприємств і т.д. системи Barco дозволяють безмежно розширюватися, управляти, організовувати спільну роботу і поширювати дані, що робить їх оптимальними рішеннями для візуалізації.

Присвоєння даного партнерського статусу грунтувалося на аналізі обсягу успішних проектів ITbiz Solutions за 2016 рік і наявності у Партнера технічного ресурсу.

«Отримання даного статусу стало черговою сходинкою нашого розвитку в області аудіовізуальних рішень, – коментує Сергій Чорноус, керівник напрям аудіовізуальних рішень, компанії ITbiz Solutions. – На сьогоднішній день обладнання Barco ClickShare успішно зарекомендувало себе на ринку України і найбільшим попитом у корпоративних замовників і мобільних операторів для організації переговорних кімнат і проведення презентацій. У нас дуже амбітні плани на 2017 рік. »

Закріпивши за компанією ITbiz Solutions статус Silver Partner, виробник авторизуйтесь Партнера надавати своїм Замовникам:

  • найвищий рівень технічної підтримки на будь-якому етапі проекту, забезпечуючи повний цикл демонстрації / тестування, впровадження (від проектування до розгортання і конфігурації) і супроводу технічної експлуатації впроваджених рішень,
  • найбільш вигідні економічні умови поставки, впровадження.

______________________________________________________________________________

Barсo ClickShare – це бездротова система для презентацій і спільної роботи декількох учасників. Основним і незаперечною перевагою бездротової системи презентацій Barсo ClickShare є її мультиплатформеність, яка дозволяє ефективно використовувати Barсo ClickShare при роботі з пристроями під керуванням Windows / iOS / Android.

Варто зазначити, що використання бездротової системи презентацій Barсo ClickShare є максимально простим і комфортним для користувачів. Перед початком роботи необхідно кнопку ClickShare Button підключити до ноутбука або персонального комп’ютера (через порт USB). Базовий блок CSM Base Unit або CSC Base Unit підключається до пристрою відображення інформації (проектор або монітор). Коли учасник проходить заходи (презентація / конференція / засідання) хоче показати інформацію зі свого пристрою, він просто натискає підключену кнопку ClickShare Button, при цьому зображення з його екрану виводиться на загальний монітор або проектор. Для користувачів з мобільними пристроями на базі ОС Android або iOS необхідно встановити спеціальний додаток Barco ClickShare або ClickShare Link, відповідно. При тому на екрані мобільного пристрою відображається віртуальна кнопка.

За більш детальною інформацією та з питань розміщення замовлення на Barco ClickShare, Ви можете звернутися до менеджерів компанії ITbiz Solutions!