ITBIZ ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ!

07.04.2022 631

Для забезпечення безпеки своїх працівників компанія ITBIZ запровадила можливість віддаленої роботи. В час, коли продовжується повномасштабне військове вторгнення та агресія з боку Російської Федерації, відновлення та продовження роботи бізнесу зараз є беззаперечною гарантією стабільності економіки, соціальної сфери та підтримкою ЗСУ.

Для наших клієнтів ми надаємо усі необхідні послуги, які можуть бути виконані в умовах воєнного стану. Дотримуючись особливого режиму пересування, ITBIZ продовжує поставки обладнання по території України (окрім тимчасово окупованих територій та місць проведення бойових дій).

Наші фахівці оперативно вирішують поставлені перед ними завдання, проводять технічні консультації та надають інформаційну підтримку.

Для отримання детальної інформації щодо особливостей роботи компанії та діючих послуг, прохання звертатись до відповідальних менеджерів або за контактами, вказаними на сайті.

Впевнені, що перемога вже близько, віримо в кожного з нас та в спільне майбутнє для нашої держави. Відбудуємо Україну разом!