FortiAP-U – перші універсальні беспровідні точки доступу від Fortinet

18.05.2021 300

Компанія Fortinet представила нову лінійку автоматизованих універсальних точок доступу, що забезпечують захист мереж IoT від загроз за підтримки адаптивної системи мережевої безпеки Fortinet.

Fortinet оголосила про вихід на ринок нової лінійки універсальних бездротових точок доступу (AP) FortiAP-U.

Нові точки доступу є просте в управлінні, саме гнучке на ринку корпоративне бездротове рішення. Інноваційні універсальні точки доступу Fortinet поєднують в собі функції єдиного управління доступом до мережі та відстеження, реалізовані за підтримки адаптивної системи мережевої безпеки Fortinet.

fortinet-2

Захист Інтернету речей за допомогою адаптивної системи мережевої безпеки Fortinet

Пристрої Лінійки FortiAP-U, повністю інтегровані з адаптивною системою мережевої безпеки Fortinet, забезпечують комплексний захист мережевого периметра завдяки функціям захисту і управління додатком. Також на базі інтегрованої адаптивної системи мережевої безпеки і за допомогою функцій сегментації доступу до мережі реалізується єдина стратегія безпеки, що забезпечує захист корпоративних мереж від доступу до важливих внутрішніми даними загроз, метою яких є IoT і кінцеві пристрої.

Автоматизовані мережеві операції, спрощений доступ і ефективний захист

Універсальні точки доступу лінійки FortiAP-U спрощують розгортання і управління мережами доступу. Вони являють собою єдине рішення, сумісне з усіма платформами управління доступом Fortinet, в тому числі контролерами корпоративних бездротових мереж ЛВС FortiWLC, які інтегровані з контролерами ЛВС на базі корпоративних міжмережевих екранів FortiGate і позбавленими контролерів хмарними засобами управління бездротовими мережами FortiCloud.

Універсальні точки доступу розроблені із застосуванням інноваційної технології швидкого розгортання, завдяки якій кожен пристрій автоматично визначає тип сервера управління і завантажує відомості про конфігурацію. За рахунок цього стає можливим оперативне розгортання рішення, при цьому не потрібно вручну оновлювати кожен засіб.

Продуктивність, відповідна поточної і потенційної потреби в доступі

Також універсальні точки доступу Fortinet задовольняють потребу найбільших підприємств в бездротового зв’язку завдяки таким передовим функціям на базі стандарту 802.11ac 2 Хвиля 2, як зчетверені просторові потоки, а також підтримці розширених каналів 5 ГГц, широкосмугових підключень 160 МГц і багатокористувацьких систем входу і виходу.

Ці технології сприяють збільшенню пропускної спроможності і ємності пристроїв, дозволяючи створювати бездротові інфраструктури з високою щільністю і пропускною спроможністю до декількох гігабіт. У той же час вони підтримують забезпечення безпеки на високому рівні і єдину функцію відстеження стану всіх підключених до мережі пристроїв. У поєднанні з універсальною функцією управління ці характеристики підвищують гнучкість масштабування в міру зростання вимог до мережі.

Бездротові точки доступу лінійки FortiAP-U вже доступні для придбання. За додатковими відомостями звертайтеся до менеджерів компанії ITbiz Solutions.