Розширення можливостей платформи DTEL-IX завдяки використанню технології 100 Gigabit Ethernet (100GbE)

18.05.2021 383

Компанія DTEL-IX – незалежна точка обміну трафіком в Україні надала можливість своїм клієнтам підключатися до платформи DTEL-IX портами з інтерфейсом 100GbE. Послуга підключення до точки обміну трафіком за технологією 100 Gigabit Ethernet стала доступна завдяки карткам MLX 2-Port 100 GbE CFP2 Module в обладнання ядра мережі Brocade MLXe-16.

Компанія ITbiz Solutions – провідний системний інтегратор, взяла на себе реалізацію технічного рішення по розширенню можливостей платформи DTEL-IX в найкоротші терміни.

 width=

« Ми дбаємо про своїх клієнтів і повинні забезпечувати задоволення їхніх запитів. У 2017 році ми часто отримували запити від нових клієнтів на включення портами 40GbE і 100GbE. В умовах жорсткої конкуренції між європейськими точками обміну трафіком командою DTEL-IX було прийнято рішення щодо початку використання 100GbE портів», – коментує Маттіас Хартман (Matthias Hartmann), один із засновників компанії DTEL-IX.

«Початок використання технології 100 Gigabit Ethernet і пропозиція учасникам 100GbE портів – це логічний і очікуваний крок на шляху розвитку DTEL-IX. В кооперації з провідним інтегратором ITbiz Solutions команда DTEL-IX своєчасно виробила міграцію на маршрутизатор Brocade MLXe-16, і згодом змогла легко задіяти технологію 100 Gigabit Ethernet », – натхненно підсумував Маттіас Хартман.

«З кожним роком кількість трафіку продовжує збільшуватися, тому навантаження на Інтернет в цілому стає дедалі більше. Сервіс-провайдери змушені масштабувати свої мережі відповідно до збільшення обсягів трафіку і боротися за замовників. Завдяки обладнанню Brocade і модулю MLX 2-port 100 GbE CFP2 сервіс-провайдери можуть надавати більш якісний і швидкий доступ до Інтернету, який відповідає постійно зростаючим вимогам споживачів», – говорить Дмитро Мойсеєв, директор компанії ITbiz Solutions.


Про компанію DTEL-IX 

Digital Telecom IX (DTEL-IX) – незалежна точка обміну трафіком в Україні, до якої підключено 142 учасника зі Східної та Західної Європи, країн СНД і далекого зарубіжжя. Після заснування в 2009 році DTEL-IX показує стабільне зростання – в першій половині 2017 року трафік в точці обміну трафіком досяг рівня 620 Гбіт / с. Точка обміну трафіком надає послуги публічного і приватного обміну трафіком, дає можливість гнучкого управління своїми анонсами, надає послуги IaaS (Infrastructure As a Service – інфраструктура, як сервіс).

Про компанію ITbiz Solutions 

Працюючи на ринку системної інтеграції з 2007 року компанія ITbiz Solutions накопичили великий досвід реалізації комплексних проектів, як в побудові (модернізації) мережевої інфраструктури і управління системами (для ключових інтернет провайдерів, дата-центрів, підприємств енергетики та нафтогазової сфери, банків, державних і промислових організацій, медіа та телевізійних компаній) так і в області побудови систем захисту інформаційної безпеки .