Компанія ITbiz Solutions перша компанія в Україні отримувала сертифікат на бездротові системи презентацій Барко ClickShare КСМ-1 і ClickShar

18.05.2021 278

Компанія ITbiz Solutions перша компанія в Україні отримувала сертифікат на бездротові системи презентацій Барко ClickShare КСМ-1 і ClickShar.

sertifikate1


Barсo ClickShare – це бездротова система для презентацій і спільної роботи декількох учасників. Система Barсo ClickShare дозволяє відображати на екрані конференц-залу вміст практично будь-якого пристрою – ноутбук, планшет, смартфон. Основним і незаперечною перевагою бездротової системи презентацій Barсo ClickShare є її мультиплатформеність, яка дозволяє ефективно використовувати Barсo ClickShare при роботі з пристроями під керуванням Windows / ОС IOS / Android. USB кнопка ClickShare кнопки і базовий блок ClickShare Base Unit – це два основних компоненти системи бездротової Barсo ClickShare презентацій. Блок ClickShare Базовий блок доступний в двох варіантах виконання: CSM Base Unit і CSC Base Unit. CSM Базовий блок – призначений для невеликих приміщень (переговорні кімнати або конференц-зали малої величини) і дозволяє виводити на екран зображення з роздільною здатністю Full HD від одного джерела. Максимально до CSM Базовий блок можна підключити до 8 пристроїв. CSC Базовий блок – призначений для великих переговорних кімнат, а також конференц-залів або залів засідань. CSC Базовий блок дає можливість підключення до 64 пристроїв, при відображенні інформації від 4 пристроїв на екрані одночасно. При цьому відображення інформації на екрані відбувається в режимі реального часу.

Варто зазначити, що використання бездротової системи презентацій Barсo ClickShare є максимально простим і комфортним для користувачів. Перед початком роботи необхідно кнопку ClickShare Кнопка підключити до ноутбука або персонального комп’ютера (через порт USB). Базовий блок CSM базового блоку або CSC Базовий блок підключається до пристрою відображення інформації (проектор або монітор). Коли учасник проходить заходи (презентація / конференція / засідання) хоче показати інформацію зі свого пристрою, він просто натискає підключену кнопку ClickShare Кнопка, при тому зображення з його екрану виводиться на загальний монітор або проектор. Для користувачів з мобільними пристроями на базі ОС Android або ОС IOS необхідно встановити спеціальний додаток Барко ClickShare або ClickShare Link, відповідно. При тому на крані мобільного пристрою відображається віртуальна кнопка.

Такий підхід, дозволяє одночасно використовувати бездротову систему презентацій Barсo ClickShare для відео і аудіо контенту, тобто фактично супроводити свою презентацію або доповідь звуковими ефектами або коментарями. Барко СlickShare (як і звичайний WiFi-роутер) дає можливість перейменувати, захистити паролем і прибрати із загального доступу свою WiFi-точку, тим самим дозволяючи забезпечити необхідний комплекс заходів для захисту інформації. Головною конкурентною перевагою системи Barco СlickShare є її простота в інсталяції, налаштування і експлуатації, не потребують складних інженерних рішень, а також попереднього навчання персоналу.

Базовий блок  Barco Click Share CSM Unit

  • Вихідна роздільна здатність відеосигналу – 1920х1080.
    Кількість активних користувачів – 1.
    Кількість одночасно підключених користувачів – до 8.
    Можливість передачі звуку – так (допустима затримка до 100 мс).
    Можливість підключення двох дисплеїв – немає.
    Робота з мобільними пристроями – так за допомогою програми ClickShare.
    Базовий блок   Barco Click Share CSC Base Unit
  • Вихідна роздільна здатність відеосигналу – до WUXGA (при використанні порту DVI) і 2560 х 1080 (при використанні порту DP).
  • Кількість активних користувачів – до 4.
  • Кількість одночасно підключених користувачів – до 64 років.
  • Можливість передачі звуку – так (синхронно з відео).
  • Можливість підключення двох дисплеїв – так.
  • Робота з мобільними пристроями – так за допомогою програми ClickShare.