Компанія ITbiz розширює свій портфель рішень компанії Trend Micro

23.04.2021 326

Компанія ITbiz Solutions розширює свій портфель рішень з інформаційної безпеки продуктами компанії Trend Micro – глобальним лідером в області ІТ-захисту від кіберзагроз.

Компанія Trend Micro – розробляє інноваційні рішення, що дозволяють підприємствам і окремим користувачам безпечно обмінюватися цифровими даними. Компанія володіє більш ніж 25-річним досвідом в області безпеки і є визнаним лідером на ринку інформаційної безпеки. Рішення Trend Micro забезпечують безпеку кінцевих користувачів на будь-якому пристрої, оптимізують захист для сучасних центрів обробки даних і захищають мережі від цілеспрямованих атак

Компанія пропонує першокласні клієнтські, серверні, мережеві і хмарні рішення для забезпечення безпеки, які оперативно запобігають поширенню нових загроз, краще виявляють спроби злому і проникнення і захищають дані в фізичних, віртуальних і хмарних середовищах. Захист компанії Trend Micro заснований на системі глобального відстеження загроз Trend Micro ™ Smart Protection Network ™ і працює за підтримки понад 1200 експертів з безпеки по всьому світу.

Компанія ITbiz Solutions для своїх клієнтів пропонує рішення наступних продуктових напрямків Trend Micro:

  • SMB – лінійка засобів захисту для малого і середнього бізнесу
  • Enterprise security – лінійка засобів захисту всієї ІТ інфраструктури для великого бізнесу
  • Deep Security – одне з кращих рішень на ринку для комплексного захисту ЦОД і середовища віртуалізації
  • Deep Discovery – перспективна лінійка продуктів для захисту від загроз «zero day»

Партнерство c компанією Trend Micro стало черговою сходинкою нашого розвитку в області інформаційної безпеки

– говорить Сергій Сопронюк, керівник напрямку інформаційної безпеки компанії ITbiz Solutions

В першу чергу наші клієнти гарантовано отримають високий рівень технічної підтримки на будь-якому етапі проекту: ми забезпечуємо повний цикл впровадження систем безпеки на базі продуктів Trend Micro – від проектування до розгортання і конфігурації, а також надаємо найбільш вигідні умови поставки, впровадження та підтримки ».

Ми пропонуємо рішення Trend Micro за оптимальними цінами, забезпечуючи доставку, настройку та технічну підтримку. За більш детальною інформацією та з питань розміщення замовлення на Trend Micro, Ви можете звернутися до менеджерів компанії ITbiz Solutions!