ITbiz Solutions виступила інтегратором по модернізації послуги DataProtect компанії “Датагруп”

23.05.2021 635
 width=

У вересні 2017 року «Датагруп» модернізувала існуючу послугу DataProtect, яка захищає інформаційні системи клієнтів від DDoS атак, встановивши обладнання Arbor Networks. Таким чином, клієнти компанії першими в Україні отримають доступ до сервісу, який забезпечує найвищий рівень захисту мережі від атак з різною потужністю.

Партнером проекту виступила компанія ITbiz Solutions (провідний системний інтегратор), яка вчасно та ефективно виконала всі взяті на себе зобов’язання щодо реалізації технічного рішення по захисту від DDoS атак. В рамках проекту був проведений технічний тренінг для спеціалістів компанії «Датагруп», а також враховуючи потужний ріст об’єму послуг, розширення планів і подальшої модернізації мережі компанії «Датагруп» в проект була закладена можливість масштабування.

 width=

Варто зазначити, що із року в рік захист від DDoS стає все більш актуальним, адже за даними Arbor Networks інтенсивність і частота атак збільшилась у 8 разів з 2010 року. Окрім того, згідно з прогнозами аналітиків, у 2018 році кожна друга компанія буде зазнавати DDoS атак. Компанія «Датагруп» з використанням сервісів Arbor Networks реалізовує в Україні успішну практику захисту від DDoS атак та володіє потужним інструментарієм захисту обладнання клієнтів від негативних наслідків незаконного кібервтручання.

Arbor Networks є світовим лідером у галузі надання рішень захисту від DDoS. Завдяки тісній співпраці з провідними світовими операторами та аналізу трафіку у глобальній системі сенсорів, Arbor ATLAS, сервіс має статистику DDoS атак по всім країнам та автоматично оновлює свої бази. Команда інженерів Arbor ASERT у режимі 24Х7 проводить моніторинг інтернет-загроз, використовуючи інформацію з усього світу, і клієнт завжди має актуальні механізми визначення та знищення загроз.

«На сьогоднішній день, рішення Arbor, це найкраще рішення для захисту від DDoS-атак, – каже Іван Зуєв, Керуючий Партнер компанії «ITbiz Solutions». – Завжди приємно працювати з професіоналами, які знають, і обирають кращі та ефективні рішення для реалізації поставлених бізнес-задач. Ми раді були співпрацювати з компанією «Датагруп» і думаємо, що в майбутньому нас чекає ще багато цікавих проектів».